Over ons

Fijn dat je onze site bezoekt, dat betekent dat je waarschijnlijk geïnteresseerd bent om rijlessen te gaan nemen.

Als je de moeite wilt nemen om onze site eens door te nemen, of nog beter, contact met ons opneemt, dan zal je merken dat goede rijlessen volgen iets meer is dan de goedkoopste rijschool opzoeken.
Immers de goedkoopste rijles betekent zeker niet dat je uiteindelijk het beste af bent. Tenslotte zorgt een goede instructie voor minder lessen en eerder slagen.

Tijdens je rijopleiding wordt veel aandacht besteed aan de juiste wijze van lesgeven met het hoogste resultaat. Dat is waar wij naar streven, lesgeven op een manier die goede resultaten geeft en die ook nog eens plezierig is voor de leerling. Want als de lessen ook leuk worden gevonden dan geeft dat een extra stimulans en wordt de lesstof beter opgenomen.

Daarnaast hebben wij een uitstekend programma voor het rijbewijs BE en voor de senior automobilist.
Voor meer informatie kun je hierboven of via de homepagina een keuze maken uit diverse pagina’s in het menu. Op de pagina met links kun je heel veel extra informatie vinden over de onderwerpen op onze site.

Omdat ik heb besloten om geleidelijk aan minder te gaan werken heb ik in Rijschool Aquila een goede partner gevonden om de toekomst voor een goede rijschool in Koekange en omgeving veilig te stellen. Dat wil niet zeggen dat ik geen B opleiding meer zal doen (je mag daar altijd contact voor opnemen) maar de nadruk zal vooral liggen op het rijden met aanhanger.