Over ons

Fijn dat je onze site bezoekt, dat betekent dat je waarschijnlijk geïnteresseerd bent om rijlessen te gaan nemen.

Als je de moeite wilt nemen om onze site eens door te nemen, of nog beter, contact met ons opneemt, dan zal je merken dat goede rijlessen volgen iets meer is dan de goedkoopste rijschool opzoeken.
Immers de goedkoopste rijles betekent zeker niet dat je uiteindelijk het beste af bent. Tenslotte zorgt een goede instructie  voor minder lessen en eerder slagen.

Er kan bij ons gekozen worden uit twee methodes, de traditionele en de module methode.

Bij de nieuwste rijinstructeurs opleiding, die gevolgd is door jouw toekomstige instructeur, wordt veel aandacht besteed aan de juiste wijze van lesgeven met het hoogste resultaat. Dat is waar wij naar streven, lesgeven op een manier die goede resultaten geeft en die ook nog eens plezierig is voor de leerling. Want als de lessen ook leuk worden gevonden dan geeft dat een extra stimulans.

Daarnaast hebben wij een uitstekend programma voor de senior automobilist.
Dit programma helpt u met het opfrissen van uw kennis en vaardigheden.
Voor meer informatie kun je hierboven of de home pagina een keuze maken uit diverse pagina’s in het menu. Op de pagina met links kun je heel veel extra informatie vinden over de onderwerpen op onze site.

Instructeurs

Wij rijden met twee auto’s en twee instructeurs. Dat geeft zekerheid en continuïteit. Immers, wij kunnen elkaar altijd vervangen.
Natuurlijk blijf je tijdens je gehele opleiding bij één instructeur tenzij je dat zelf liever niet wilt of bij calamiteiten.

Cees van den Berg

Cees van den Berg, die zowel B als BE (aanhanger) lessen geeft. Hij rijdt met de witte Ford Kuga Je kunt hem bereiken op tel. nr 06 37225773. Als, nu nog, eigenaar van rijschool Cees van den Berg kun je met je vragen altijd bij hem terecht. Maar omdat de leeftijd ook mee gaat spelen en hij het iets rustiger aan wil gaan doen kun je natuurlijk ook met je vragen terecht bij:

Didie Bangma

Didie Bangma van Amersfoort, die les geeft in de categorie B. Zij rijdt met de rode Mazda CX5. Didie zal een steeds groter aandeel krijgen in de rijschool en in de loop der tijd, als Cees gaat stoppen, verder gaan met de rijschool zoals die al jaren in Koekange bekend is. Iedereen in Koekange weet dat je voor rijles bij ons moet zijn en wij doen ons uiterste best om dat ook voor de toekomst zorgvuldig zo te houden.