E achter B

Voor de mensen die met een wat zwaardere aanhanger dan 750 kg willen gaan rijden is de wetgeving er niet makkelijker op geworden. Natuurlijk kunnen wij je precies vertellen of je voor een bepaalde aanhanger achter de auto een E rijbewijs nodig hebt of niet.

Om moeilijkheden te voorkomen met de wetgeving en je verzekering, is het verstandig om je rijbewijs E te halen en niet te gaan rijden als je niet daartoe bevoegd bent. En voor diegene die nog maar kort zijn rijbewijs heeft behaald is het makkelijker om direct achter je B rijbewijs aan te halen. Je zit immers toch nog in het gevoel van examen procedures. Je hebt je nog niet te veel andere dingen eigen gemaakt.

Onze mooie combinatie auto en aanhanger is uitstekend geschikt voor het halen van je E rijbewijs. Een stevige 4×4 aangedreven auto kan het werk prima doen en maakt het je zo gemakkelijk mogelijk.

Met de aanhanger lessen wij meestal per 2 uur achter elkaar. Wil je het in één dag halen dan kan dat natuurlijk ook. Dan heb je s ’morgens les en doe je s ’middags examen.
Wil je er nog meer over weten dan kun je ons altijd even bellen of het contactformulier invullen.