De laatste rit met de witte Ford Kuga van Cees.

Ja het is er toch echt van gekomen. Vanaf vandaag is het dakbord niet meer aanwezig op de auto.
Sterker nog de auto is verkocht en de rijschool gestopt.
Het was een mooie tijd met al die leerlingen uit Koekange (en eerder ook Ruinerwold en Ruinen).
Het heeft mij veel gebracht om de tijd door te mogen brengen met jonge mensen in mijn auto.
Het heeft mij vast ook jong gehouden.
Ik wil met dit bericht alle mensen bedanken die vertrouwen hebben gehad in
rijschool Cees van den Berg.
 
Door de lange wachttijden bij het CBR is het allemaal wat langer gaan duren dan de bedoeling was maar uiteindelijk is het dan zover.
Ik heb op een paar leerlingen na alles af kunnen maken en voor die paar een goed onderkomen gezocht en gevonden bij rijschool Eigen Weg.
 
Mocht je nog een rijschool zoeken in de buurt dan zijn rijschool Aquila en rijschool Eigen Weg, beiden uit Koekange een uitstekende keus. Zij helpen je op een goede manier met autorijden en je rijbewijs halen.
 
Denk er om als je nog wilt gaan beginnen met lessen dat je goed kijkt met welke rijschool je in zee gaat. Ik ben er best trots op dat het afgelopen jaar 76% voor het eerste examen geslaagd is en voor de aanhanger zelfs 88%. En zo zijn er gelukkig nog veel meer rijscholen (zoals hierboven genoemd).
Kies niet voor een rijschool met een heel laag slagingspercentage of op basis van de laagste prijs maar vooral op basis van informatie.
 
Tijd om alleen nog maar te zwaaien heb ik zat als ik door het dorp rij.
Zie je een witte Volvo XC 60 met een gekke vent erin die naar je zwaait dan heb je best kans dat ik dat was, immers, dat heb ik al die jaren gedaan en dat is maar moeilijk af te leren.
Nogmaals dank jullie wel voor het vertrouwen en tot ziens ergens in dorp.

Cees